Team Hansen

Team Hansen

torsdag 22. desember 2011

Multimedia message

Kjøpte meg cannon diggitroll rigger for noen mnd siden . Nå skulle jeg montere cannon dobble stang holdere som monteres mellom svivel base og feste platen ,men det er ikke skruer som er lange nokk og få tak i ?????.
Man kan jo ikke gjøre annet en og le, kjøper utstyr for 10 tusner av kroner også får man ikke tak i skruer så man får montert det smmen :0).

7 kommentarer:

 1. Prøv en tlf til Sleipner motor a\s ,,de som er importør av Cannon i Norge nå og forklar problemet,,pinlig for Sleipner hvis de ikke klarer og hjelpe deg,,

  Kjell Are

  SvarSlett
 2. Morten larsen ( larvik fiske sport ) har prøvd så godt det er med og ringe rundt for og hjelpe meg med og få tak i skruene i dag . Han fikk beskjed om att dem ikke er og få tak i .
  Eneste muligheten var og finne en butikk i usa for der bruker dem tommer enda . må nokk få noen til og lage dem for meg .

  SvarSlett
 3. Ja regner med at Morten har tatt kontakt med Sleipner da,, Når en ser på prisene Sleipner har på Cannon rigger i forhold til USA , så skulle en tru de hadde råd til og ha noen stk rustfrie skruer liggende på lager,,men de trenger vel ikke kunder da :-)

  SvarSlett
 4. Ja skulle tro det. men det er jo rart att dem ikke har skruene når det står att stang holderene passer alle typer cannon rigger.

  SvarSlett
 5. Jeg kjøpte rett før jul nye Diggitroll. og oppi der lå det 8 bolter 4 korte og 4 lange de lange passer når du har canon stangholdere. Så må du kjøpe bolter til og feste svivelbranketten med, disse bruker du mm som du får kjøpt over alt.
  Håper det ordner seg.
  Aslak

  SvarSlett
 6. Jeg kjøpte mine brukt og fikk ikke med di lange skruene . og feste svingplata har jeg alereder gjort med mm skruer

  SvarSlett
 7. er foskjellige festeanordninger på de gamle og nye riggene,,klosser på gamle Digitroll og braketter som en slider de nye digitrollene inn i og drar til med låsebolten,,ergo så passer ikke boltene som følger med uansett,,Riktige bolter som passer skal Sleipner ha iogmed at de er hovedimportør.,,ta en titt på feks fish 307 så ser du hva jeg mener :-)

  SvarSlett