Team Hansen

Team Hansen

onsdag 20. februar 2013

Er det mulig og få til ???.
Gikk ut og startet bilen for og få litt varme i den før jeg skulle reise og vaske bilen . Kjørte til vaske hallen som ligger ca 1 mil hjemme fra og stoppet bilen og begynte og vaske. Var ferdig og skulle starte bilen men da lyser det i en lampe ( no key ) faen jeg hadde glemt nøkkel brikka hjemme etter att jeg hadde vert ute og startet den :0(, og selfølgelig var det flere som ventet på og få vaske etter meg .
Hva gjør jeg nå !!! Med tiptronic gearkasse er det jo ikke mulig og trille ut bilen uten og få på tenninga .Måtte prøve og forklare folka som stod og venta på meg att jeg hadde reist fra bil nøkkelene hjemme men att det var nøkkeler på vei , dem trodde vell jeg ikke var helt på nett får det går jo ikke ann og få til . Min samboer kom etter ca 20 min med nøkkler så jeg fikk kjørt ut bilen . 
Har alderi følt meg så dum som jeg gjorde i kveld , men jeg lurer jo på om det er riktig at det skal gå ann og kjøre med bilen når brikka ikke er med  ???? , må ringe ford og høre om detta er riktig .


Sendt fra en Samsung Mobil

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar